Welkom op de site van Streefkerk Actief.

Streefkerk een dorp waar wat gebeurt.

Herkent u dit?

U steekt samen met een aantal (of zelfs heel veel) andere vrijwilligers veel energie in het organiseren van leuke activiteiten en toch ………komen er steeds minder mensen kijken.

Of  dit….

U heeft als vereniging een datum voor een activiteit gepland en wat blijkt: …………………een andere vereniging heeft dezelfde datum voor een activiteit gekozen.

Erg vervelend allemaal en jammer van al uw inspanningen.

Maar de oplossing is eenvoudig.

Met een aantal mensen hebben we een website opgestart met het volgende doel:

Eén plaats waar je snel en overzichtelijk kunt zien wat er te doen is in dit prachtige dorp. Het verenigingsleven nog beter tot z’n recht laten komen. Alle verenigingen de mogelijkheid geven om zich bekend te maken.

Want dat het er regelmatig WEL wat te doen is en het verenigingsleven bloeit lijkt ons wel duidelijk.

Het is dus de plaats voor de verenigingen die nog niet beschikken over een eigen website. Ze kunnen hun bestaan nu ook eenvoudig kenbaar maken op het internet. Een stukje reclame voor uw activiteit.

We hebben een apart stukje gereserveerd op de website voor uw vereniging. Hier kunt u diverse zaken over en van uw vereniging vermelden.

Maar ook verenigingen met een eigen website zijn meer dan welkom. Het is niet onze bedoeling om uw eigen website te vervangen.

Het gaat ons om de activiteiten, nieuwtjes en foto's. U kunt altijd door verwijzen (linken) naar uw eigen al bestaande website.

Op deze manier proberen wij de verenigingen  m.a.w. de vrijwilligers die iets organiseren en de energie ergens in steken te helpen.

Natuurlijk kunnen wij dit niet alleen.

Wij willen u daarom vragen of u ons wilt helpen.

Wij hopen op een goede samenwerking, een bloeiend verenigingsleven. Dit alles zal hopelijk bijdragen aan een nog levendiger STREEFKERK.

Met vriendelijke groet,

Marco Schouwenaar

Willem van der Graaf

Redactie Streefkerk-Actief

PS: Heeft u suggesties of mist u uw vereniging laat het ons graag weten?