Beste Streefkerkers,

Als verbindende partij tussen de Streefkerkse verenigingen hebben wij ook te maken met de coronacrisis.
Maar ons mooie Streefkerk zou Streefkerk niet zijn als juist in tijden van crisis de mooiste initiatieven ontstaan.

Zo is er vanuit de kerkelijke verenigingen een facebookpagina gelanceerd genaamd "Streefkerk Helpt".
Een ieder die hulp nodig heeft kan bellen met 06-42247131

Verder is er een facebookpagina van "Welzijn Molenlanden" waar je ook veel nuttige informatie kunt vinden.

Bent u als ondernemer benieuwd wat Gemeente Molenlanden voor u kan betekenen kijk dan op www.molenlanden.nl

Heeft u zelf nog een mooi initiatief waarvan u vindt dat dat hier gepromoot zou moeten worden geef het ons door via emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hou de komende tijd deze pagina in de gaten.
En blijf allemaal vooral veilig en gezond.

Marco en Willem

Lampionnenoptocht